miercuri, 23 martie 2011

DIN ÎNVĂŢĂTURILE UNOR OAMENI DEMULT APUŞI - 5

<C.F.Haanel>
Mintea Universală nu este nici bună nici rea. Ea pur şi simplu este.

Dacă doreşti să ai parte de un mediu diferit, tot ce trebuie să faci este să susţii acest ideal în minte până când viziunea ta devine reală. Nu te gândi la persoane, locuri sau obiecte, căci acestea nu au niciun loc la nivelul absolutului. Mediul pe care ţi-l doreşti va conţine în el tot ce îţi este necesar. La momentul şi locul potrivit, persoanele şi obiectele care se potrivesc perfect acestui mediu vor apărea singure, fără ca tu să fi nevoit să le vizualizezi.

Vei constata astfel că legile naturale operează într-o manieră cât se poate de naturală şi armonioasă. Nimic nu "se întâmplă" pur şi simplu. Dacă doreşti să te convingi de acest lucru, tot ce trebuie să faci este să compari rezultatele eforturilor pe care le-ai făcut de-a lungul vieţii tale, în special în momentele când ai fost mânat de idealuri înalte, dar şi în cele în care au avut motive egoiste. Nu cred că vei avea nevoie de alte dovezi. 

Dacă doreşti să îţi îndeplineşti o dorinţă, construieşte-ţi în minte o imagine mentală a succesului prin vizualizarea conştientă a dorinţei tale. Dacă vei proceda în acest fel, tu vei atrage către tine succesul şi îl vei materializa în viaţa ta folosind o metodă stiinţifică.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

"Consider că oamenii se pot schimba şi îşi pot determina destinul numai dacă îşi controlează gândurile"